Aldrig tunga lyft när ni anlitar flyttfirma i Sollentuna

Det är verkligen tungt att flytta. Även om det inte är en särskilt tung låda, så blir tio lätta lådor tunga i längden. Anlita en flyttfirma från Sollentuna.

Att flytta kan verka som en baggis – innan man kommer igång, det vill säga. Då plötsligt upptäcker man hur mycket småsaker och prylar man har gömt undan genom åren. Och vad ska man spara och inte? Det är många beslut som ska tas på en och samma gång, och det är lätt att bli alldeles vimmelkantig. Det är klokt att försöka sortera bort lite gamla saker, så att det blir mindre att bära.

Dock är det inte så lätt som det låter. Skulle det vara så att ni vill behålla precis allt så kommer en flyttfirma från Sollentuna aldrig att klaga. De har styrkan och tekniken för att bära ut allt ni äger och har. Hur ska man tänka om flyttpackningen då? Det är speciellt viktigt att märka upp allting tydligt när ni anlitar någon annan att bära kartongerna, så att de kan vara försiktiga med ömtåliga saker.

Packa varsamt och underlätta jobbet för er flyttfirma

Det är klart enklare för er flyttfirma att sortera ut vilka lådor som går att stapla och vilka lådor som måste visas extra kärlek, när ni har märkt upp varje låda. Det är dock smart att packa ömtåliga saker i mjuk fyllning. Tidningspapper är alltid uppskattat, men om man har många linnen och lakan, handdukar och bordsdukar, så är det alltid en utmärkt utfyllnad i halvfulla kartonger.

Fördela gärna tunga saker på flera kartonger, så brukar de hålla bättre. Se till så att det inte är luft mellan föremål, speciellt om de är ömtåliga. Då är risken större att de spricker eller går sönder på annat vis. Skriv gärna på en lapp och tejpa fast den på utsidan på kartongen vad ni har packat i, så är det lättare för er att lokalisera det ni behöver på det nya stället.

Läs mer här: https://www.flyttfirmasollentuna.nu/.

6 Mar 2024