Anlita en cateringfirma för den bästa maten till en lyckad fest

Att bjuda till fest brukar förutom trevliga gäster även kräva god mat som tillbehör. Anlita en cateringfirma för att få kronan på verket när det gäller maten.

Elena var upprymd, det skulle bli så bra detta. Gänget var försedda med munkavle för att inte säga något. Planeringen för Fredriks överrasknings-40-årsfest hade startat. Alla hade fått olika uppgifter så inte en person skulle fixa allt själv. Själv hade Elena gästlistan på sitt ansvar, det var ju hennes sambo som fyllde år.

Elena tog även ansvar för maten. Hon hade hyfsad koll på matallergiker, veganer och andra saker som andra inte åt av en eller annan orsak. Första tanken var att de skulle servera tacos på festen. Alla gäster tog med sig något till tacosen. Dock visade det sig ganska snabbt att risken var att de skulle stå med 15 skålar sallad och knappt någon färs.

Catering gör underverk på festen

Så även om det var Fredriks favoritmat så bestämde de att Elena fick titta efter andra idéer. Ingen av gästerna skulle behöva fixa så mycket innan. Hon mindes att de vid någon konferens med jobbet hade haft en cateringfirma som var grymma. De hade varit väldigt tillmötesgående för allergiker och veganer. Maten de serverade hade smakat gudomligt.

Elena bestämde sig för att beställa catering från Cateringfirman, hoppas de kunde datumet de bokat för festen. De hade något BBQ-fat som skulle passa både festen och Fredrik perfekt. Det skulle verkligen vara hans fest på alla sätt och vis.

22 Jan 2023