Få ett marknadspris när du ska sälja husvagn

Det är få som vill få ut en spottstyver när man ska sälja sin husvagn. Är det bara skrotvärde på den så kanske man blir nöjd med det. Men att få ut marknadsvärdet är mycket bättre för säljaren.

Att vakna upp på en plats där man inte är hemma, men allt ändå är som hemma, visst låter det som en dröm? Med husvagnslivet är det precis så. Allt är med och är som om man är hemma fast hemmet rullar på hjul och kan placeras på olika platser. Att vara säsongsboende eller tillfälligt på besök, det är ändå någon annanstans än hemma där sängen står.

Har man väl provat på husvagnslivet så blir man oftast biten. Det finns många fördelar med att kunna gå in i sitt lilla hus på släp och fixa mat eller sova. Friheten i ett litet hus som går att flytta är svårslagen. Men efter ett par säsonger med husvagnen så kanske det är dags att byta ut den.

Att sälja sin husvagn ger nya möjligheter

Familjen ändras, intressena ändras och modernare vagnar kommer ut. Det finns många anledningar till att man vill sälja husvagn. Många köper exempelvis köper vinterbonade husvagnar och åker till fjällen på skidsemester.

Att sälja till en klåpare är det få som vill. Det är bättre att kontakta en väletablerad firma som köper och säljer husvagnar. Där kan man få marknadspris som betalning för den husvagn man säljer. Dessutom blir det sällan strul med affären som det kan bli mellan privata köpare.

3 Nov 2021