Flyttfirma hjälpte ensam mamma i Stockholm

Det finns prestige i att klara sig själv. Men när det kommer till att flytta så behövs hjälp. Finns ingen att tillgå kan en flyttfirma i Stockholm rycka in.

Annett var extatisk av lycka när hon hittade en trerummare utanför Stockholm med allt hon önskade sig. Den låg i ett grönområde, och en affär och busshållplats låg nära. Men bäst av allt var att hyran var ovanligt låg. Hon hade först trott att lägenheten skulle vara i uselt skick på grund av den låga hyran, men hon hade fel.

Huset hade en privat fastighetsägare som satte priser efter eget tycke. Denne tyckte om att ta väl hand om sina hyresgäster vilket innebar att ta hand om fastigheten på ett mycket bra sätt. Annett hade tackat ja med det samma och det var inte förrän pappren var skrivna som hon insåg att hon inte visste hur hon skulle flytta sitt bohag.

Stor hjälp av flyttfirma

Lägenheten skulle innebära ett eget rum för barnen och mera plats att röra sig på för hela familjen. Men Anette hade ingen familj som kunde hjälpa henne att flytta. Modstulen surfade hon på nätet för att se om hon kunde hitta ett svar på sitt problem. Något hon inte trodde på själv men som faktiskt hände.

Online hittade hon en flyttfirma i Stockholm som passade hennes budget. Inte så att de var mycket billigare men hos dem kunde hon använda sig av rutavdrag. Något som, tillsammans med faktumet att hon själv kunde packa alla saker, blev billigare i slutänden. Annette var så tacksam över möjligheten och bokade in hjälpen med det samma.

Besök denna hemsida för mer info om vad en flyttfirma kan hjälpa till med: flyttexperten.com

11 Aug 2023