Flyttstädning Uppsala - vanliga frågor

Måste man verkligen genomföra en flyttstädning i Uppsala? Den frågan dyker nästan alltid upp och då gärna i samband med att man flyttat hela bohaget och är mentalt - och fysiskt - urlakad efter detta. Sanningen är den att en flyttstädning alltid ska genomföras.

Har du inte slutit en överenskommelse med de som ska flytta in i din bostad - exempelvis lämnat kvar möbler och/eller verktyg och maskiner - så måste du städa. Om inte så kan du få ekonomiska krav ställda på dig och tvingas betala pengar till de som ska flytta in. Flyttstädning i Uppsala är således viktig och viktigt är att du avsätter tid för denna i samband med att du ska flytta. Din flytt är inte klar bara för att du burit in alla möbler och alla kartonger i den nya bostaden. Långt därifrån.

Vi ska här nedan ge lite fördjupad kunskap i ämnet och göra detta genom att svara på några vanliga frågor - enligt följande:

Vad ska städas i samband med en flyttstädning?

Allt mellan golv och tak. Det jobbiga med en flyttstädning i Uppsala är att du verkligen måste städa och rengöra allt i bostaden - avlopp, golvbrunnar, fönster, hyllor, alla vitvaror och exempelvis spis och ugn. Det handlar om ett rejält projekt och du bör vara medveten om att den också - av givna skäl - ska ske som avslutning och att du då är trött efter att ha burit och stressat dig igenom hela flytten.

Hur lång tid tar det?

Man kan räkna med att en flyttstädning - givet storlek på bostaden - tar åtminstone en arbetsdag att genomföra. Se även till att lämna kvar exempelvis dammsugare och andra saker som ska användas för att kunna städa och göra snyggt.

Kan jag anlita en städfirma för en flyttstädning?

Ja, du kan inte bara göra det - du bör definitivt överväga det! Att ta professionell hjälp kostar inte många kronor och du kan dessutom använda Rut för att halvera kostnaden. En flyttstädning i Uppsala utförd av en städfirma garanteras ett godkännande och ger dig en flygande start på ditt nya liv i den bostad du ska flytta in i.

30 Aug 2023