Fräscht och uppgraderat hem med golvslipning i Göteborg

Har man sån tur att man har trägolv kan man vara riktigt glad. Trägolv är vackra, passar till allt och håller länge. Förnya dem med golvslipning i Göteborg.

Alla har inte samma tur och inte allt som ser ut som trä är äkta. Laminatgolv exempelvis har oftast fotofilm som översta lager och innehåller inte trä alls. Inget fel i det men de är tillverkade i plastmaterial och de kan inte slipas. Ett massivt trägolv består oftast av plankor. Inte sällan hittar man också parkettgolv.

Ett trägolv håller i femtio år minst, om man inte har otur. Golvet blir bara finare med tiden – färgen på träet djupnar. Trägolvet har få naturliga fiender men rispor och fläckar förekommer. Samt märken från tunga möbler som dragits fram utan möbeltassar. Det är ett otyg men det går att åtgärda ganska enkelt.

Golvslipning ger golv med glans och patina

När djurtassar, klackar, möbler och barn har gjort sitt kan ett trägolv se ganska ledset ut. Inget kan stoppa de märken som daglig användning ger men däremot kan man åtgärda, och det ganska enkelt. Det finns firmor som utför prisvärd golvslipning i Göteborg och när de gjort sitt kan ingen tro att golvet är gammalt.

Efter ett besök från en kunnig golvfirma får du en offert på arbetet. Sedan kommer din insats i det hela – att bära ut möbler och se till att alla möbler med ben får möbeltassar. Sedan gör firman resten. De slipar och tar bort damm och sedan ytbehandlas golvet enligt dina önskemål. Efter torkning flyttar ni tillbaka.

27 Feb 2023