Hyr en rullställning till modeplåtningen

En byggställning eller en rullställning är inte bara till för byggare och husrenoveringar. Även modefotografer och fotokonstnärer arbetar på hög höjd ibland.

En innovativ modefotograf letar ständigt efter sätt att förnya sina plåtningar. Att kunna arbeta på höga höjder är ett bra sätt att få bilderna att sticka ut. Men hur ska du komma upp? Lösningen är enkel. Vänd dig till dem som redan jobbar på hög höjd och hyr in en rullställning.

Bara för att ett företag är nischat mot en viss bransch behöver det inte betyda att dörren är stängd för alla andra. Du som arbetar med mode och foto är självklart välkommen som kund hos de som vanligtvis arbetar med byggindustrin.

Rullställning – en arbetsplattform på hjul

En rullställning är extra bra för dig som inte har någon husfasad att fästa ställningen mot. Den kan beskrivas som en arbetsplattform på hjul – perfekt för dig med högtflygande idéer för dina photo shoots. Det är bara fantasin som sätter gränser för hur du vill placera dina objekt. Tänk bara på att rullställningen behöver ett relativt plant underlag. Och lås den, så den inte rullar iväg med dina modiga medarbetare.

En plåtning pågår ju vanligtvis sällan längre än en eller ett par dagar. Men det går alldeles utmärkt att hyra den här typen av byggställningar även för en så kort period. Ett tips är också att göra ett besök på firman du hyr av – kanske finns det någon i personalen som har outnyttjad potential som fotomodell?

4 May 2022