Jobbcoacher för alla branscher med Rusta och matcha

Med coachingverktyget Rusta och matcha förbereder man den arbetssökande för att träda in på arbetsmarknaden genom att kartlägga dennes kompetens och styrkor.

Du som arbetssökande vet förmodligen redan en hel del om vilka kunskaper, erfarenheter och styrkor du besitter. Den verkliga utmaningen kan ligga i att få rätt arbetsgivare att hitta just dig. Många gånger kan det vara en verklig uppförsbacke att få arbetsgivaren att få upp ögonen för vilken resurs du faktiskt är.

Med hjälp av Rusta och matcha får man som arbetssökande de verktyg man kan behöva för att bli attraktiv på arbetsmarknaden. Den kompetens och erfarenhet som gör dig unik, lyfts fram för alla potentiella arbetsgivare. Detta ökar dina chanser att hitta ditt drömjobb.

Rusta och matcha erbjuder värdefull coaching inför jobbintervjun

En av de viktigaste kontakter man som arbetssökande har med sin potentiella arbetsgivare är till exempel jobbintervjun. Det är där man på sätt och vis ska sälja sig själv och berätta vad man är bra på och varför man tror att man kan bli en framtida resurs på företaget.

Alla är inte helt bekväma med att berätta om sina unika egenskaper och styrkor på ett avslappnat men ändå engagerande sätt. Ibland kan man tycka det känns ovant och man kanske underskattar sig. Å andra sidan vill du inte låta som en TV-shop-variant av dig själv och verka skrytig. En duktig jobbcoach hjälper dig med alla dessa saker för att du ska bli mer säker i dig själv inför intervjun. Läs mer om rusta och matcha på denna sida: rusta-matcha.nu

21 Mar 2023