Kontakta en städfirma i Stockholm

Det finns ett väldigt stort utbud av städföretag i Stockholm och detta är till stor del en sak som har sin början från år 2007. Det var nämligen det året som regeringen beslutade om rut-avdraget och därmed gjorde det möjligt för privatpersoner att anlita en städfirma för exempelvis hemstädning och där de kunde dra av upp till halva beloppet på deklarationen för att därefter få tillbaka summan på skattesedeln. I och med detta så ökade också efterfrågan och fler städföretag såg en chans att testa vingarna i och med detta ökade behov.

Nu är det dock inte enbart hemstädning hos en privatperson eller en familj i Stockholm som erbjuds av en städfirma. Nej, det är bara en del av verksamheten hos de flesta och om vi nedan radar upp några av de tjänster – en del rut-berättigade- och andra inte – som en städfirma i Stockholm erbjuder så kan vi påvisa hur stor kapacitet och kunskap en sådan i dagsläget har.

  • Kontorsstädning. En städfirma i Stockholm bidrar i allra högsta grad till bättre arbetsmiljö på kontor över staden. Det här är betydligt viktigare än vad man kan tro och kontorsstädning är därför en väldigt stor del av inkomsten hos en generell städfirma i Stockholm. Det är bara att se hur många kontor som finns i staden för att förstå varför. Adderar man även andra arbetsplatser – butiker, byggen och skolor – till detta; ja då förstår man varför en städfirma i Stockholm aktivt försöker attrahera fler kunder än enbart vanliga privatpersoner.
  • Flyttstädning. Har du någon gång flyttat så vet du att det värsta momentet i samband med detta är att genomföra en flyttstädning. Att anlita en städfirma för detta är verkligen något som rekommenderas och då tjänsten dessutom faller in under nämnda rut-avdraget så har också fler och fler börjat göra just detta. Dessutom så sker det flest dagliga flyttar inom Stockholm så det finns väldigt många potentiella kunder för en städfirma i dagsläget.
  • Visningsstädning. Ytterligare en tjänst som främst fungerar i Stockholm. Om man står inför att sälja sin bostad där så kan det vara en klar fördel om man håller denna ren. Dock; det kan krävas många visningar och städningen bör vara grundlig – därför är också professionell hjälp både att föredra och rekommendera. En städfirma som specialiserat sig på denna tjänst har väldigt goda chanser till ökad vinst – som marknaden i Stockholm ser ut för bostäder så kommer efterfrågan här bara att öka i framtiden.
  • Fönsterputs. I och med att hus och fastigheter i Stockholm är höga och därmed farliga så väljer många att anlita en städfirma för sin fönsterputs; en tjänst som även den faller in under rut-avdraget och som för många – i och med riskerna – är absolut nödvändig.
21 Jan 2023