Ska du köpa markiser på Lidingö?

Ska du köpa nya markiser för ditt hus på Lidingö? Att ha turen att få bo där gör att man vill hålla en hög standard. Med ett par fina markiser gör man verkligen det. Dessutom skyddar man huset.

Markiser ser nästan ut som små kepsar som sticker ut från huset. Eller med lite fantasi kan de se ut som ögonfransar. Ögonfransar åt fönstrena. Man har dem för att skydda sitt hus. Eller ja, för sin egen skull. Markiserna hjälper till att stoppa solen från att komma in. Så inget mer uppvärmt hem på somrarna. Eller ni vet, när man försöker kolla på tv. Men man ser ingenting för att solen bländar på tv:n. Det problemet behöver man inte ha om man har markiser. Man kan ha markis på Lidingö av många anledningar.

Skyddad under markisen

Du hittar markiser i alla storlekar. För såklart måste du hitta ett par som passar dina fönster. Vare sig det är dubbelfönster eller enkelfönster. Man kan även hos en del måttbeställa sina markiser. En annan positiv sak med markiser är det alltid är möjligt att grilla. Har ni planerat en grillning men himlen har öppnat sig? Ställ er under den utdragna markisen så får ni skydd från regnet. Inte bara det, regn lämnar gärna avtryck på fönster och det finns väl inte någon som gillar att tvätta fönster? Med markiser slipper man även stora delar av de problemen. De skyddar fönstrena från regnet som faller ned och annars stänker upp.

18 Oct 2021