Snickare i Stockholm kan sina platsbyggda bokhyllor

Snickare i Stockholm har byggt en hel del platsbyggda bokhyllor de senaste åren. Så många att de blivit experter på det! Bra tid att beställa en, alltså.

Den som hängt med på inredningsbloggarna det senaste decenniet har knappast missat hur hett det är med platsbyggda bokhyllor. De ger vilket rum som helst en enhetlig känsla, och upplevs ofta som lite lyxigare och mer elegant än vanliga, lösa bokhyllor.

Det ska absolut sägas att det enklaste och mest tidsbesparande alternativet vad gäller bokhyllor är att köpa några klassiska Billy från det kända svenska varuhuset. Men för den som sätter smak och stil högt på agendan duger detta alternativ absolut inte. Då är det platsbyggt som gäller! Bäst resultat uppnås självklart av en professionell snickare.

Låt din snickare snickra och din målare måla

Sannolikt har din lokala snickare i Stockholm fått in en hel del beställningar på platsbyggda bokhyllor de senaste åren. Det är bra, eftersom det innebär att du som nu beställer en platsbyggd bokhylla kommer få den utförd av en hantverkare som kan jobbet utan och innan. Troligen har han eller hon redan gjort alla missar som går att göra, och är nu redo för att bygga dina drömmars bokhylla snabbt, effektivt och med ett perfekt resultat.

När bokhyllan väl är på plats är det bara för dig att välja vilken färgnyans du vill ha den målad i. Många trendiga bloggare arbetar just nu med ljust gröna nyanser. Du som vill ligga i framkant med trenderna väljer alltså med fördel något annat – snart kanske pendeln svängt till lavendelfärgat? Men detta är en diskussion du får ta med din målare, inte med din snickare. Först ska ju bokhyllan byggas.

25 Jul 2023