Söker du en proffsig och trygg bilverkstad, testa Mekonomen Sollentuna

Att din bil får den bästa och säkraste genomgången är bra för bilen och för din säkerhet. Att anlita Mekonomen Sollentuna är att lämna bilen till proffs.

Det kan vara några nedslag från besiktningen, eller så behöver du skifta däck, eller ge bilen en service. Att då kunna känna sig trygg med valet av bilverkstad känns skönt. Mekonomen Sollentuna är proffs på det de gör. Alla bilmärken är välkomna och de klarar alla eventuella reparationer som krävs. Praktiskt är det också att du kan förvara dina däck i däckhotellet. Du slipper baxa vinterdäck och sommardäck fram och tillbaka och sparar plats.

Behöver du hjälp med felsökning, är det rätt ställe. Mekonomen Sollentuna har modern utrustning som klarar alla möjliga elektroniska modeller och bilar. Är det en service du behöver är det inte heller nödvändigt att leta upp en märkesverkstad. Mekonomen är godkänd bilverkstad och utför service på alla märken.

Försäkringsskada? Vänd dig till Mekonomen Sollentuna

Du behöver inte söka efter någon annan verkstad, vad du än behöver hjälp med, stort som smått räcker det med att kontakta Mekonomen Sollentuna, så får du hjälp. Med den senaste datorutrustningen och kunnig och proffsig personal, är du och din bil i trygga händer.

Det ska inte vara långt till en verkstad heller; om du bor i trakten av Sollentuna, är Sollentuna Bil det givna valet. Du ska kunna promenera till bilverkstan och hämta din bil. Det är också praktiskt och tryggt. Tveka inte, ring idag.

11 Feb 2023