Swimmingpool som håller

Så många drömmer om att kunna ta ett svalkande dopp precis när de vill. Det går att göra en dröm till verklighet, genom att skaffa en ordentlig swimmingpool.

Göran var så otroligt trött på hustruns eviga gnäll om värme. Han mindes inte ens hur det var att sova i ett sovrum med tjugo grader varmt. Trots att det var minus 10 ute och full storm så skulle hon ha fönstret öppet. Klimakteriet, sa hon. Göran försökte vara en snäll man och låta henne få sin vilja genom medan han själv låg och skakade.

Det värsta var när sommaren kom. Hon satt med två fläktar riktade mot sig, men ändå hörde han hennes pustande och suckande. Eftersom det inte fanns något bad i närheten så kunde hon inte heller svalka sig. Ibland skrämde hon Göran och sa att hon skulle gå ned och lägga sig i ån, som inte var jättetrevlig.

Överraskande roligt med swimmingpool

Men trots att hon numera drev Göran till vansinne ibland, så var hon allt för honom. Han bestämde sig att göra något hon sent skulle glömma. Göran tog kontakt med ett byggföretag och bad om en offert på att gjuta pool. På så sätt skulle hon alltid ha något att svalka sig i, året runt om hon ville.

Med en gjuten pool fick de en hållbar pool som de inte behövde oroa sig för att det skulle gå hål i. Det innebar en stor kostnad, men det var något värdefullt för dem båda. Det kanske också resulterade i att barnbarnen besökte dem oftare.

17 May 2023