Tandimplantat hjälper tandlös i Stockholm

Det kan vara en vanlig dag men så plötsligt händer det. Man slår ut en tand på ett minst sagt onödigt sätt. Då ringer man för att få tandimplantat i Stockholm.

Tina rusade in i sovrummet och kiknade nästan av skratt när Erik hann ikapp henne och kittlade henne i sidan. Hon lyckades komma loss och hoppade upp i dubbelsängen med Erik efter sig. De visste att andra skulle tro att de var knäppa, vuxna människor, men de hade så vansinnigt kul tillsammans.

Bägge stod nog i sängen på ostadiga ben och Erik grabbade tag i henne. Med en hastig rörelse vred hon sig loss och Erik föll. Föll och slog huvudet i nattduksbordet. Det gick från lek till allvar på en sekund. Eriks hand som tagit på munnen var full av blod och mellan fingrarna höll han en tand.

Tur att det finns tandimplantat

Tina ringde tandläkaren och de fick komma omgående. Erik hade blött en handduk som han höll mot munnen. Tanden hade lossnat helt med rot och allt och kvar var bara ett hål. Väl hos tandläkaren stoppades blödningen och tandläkaren berättade att de kunde göra ett tandimplantat i Stockholm så skulle hans leende bli som vanligt igen.

Erik sa att det ville han gärna. Då de kommit på en akuttid, fick han en ny då de skulle se om han passade för ett implantat. Om så var fallet skulle en operation göras där de opererade in en titanskruv. Under tiden som såret läkte skulle de göra en ny tand som skulle skruvas fast när tandköttet läkt efter operationen.

14 Feb 2023