Var tacksam över din bilskrot i Trollhättan

Om du lämnar din gamla bil till bästa bilskroten i Trollhättan kan du vara säker på att den får ett värdigt slut och att alla delar tas omhand på bästa sätt.

När en bil, bokstavligt talat, nått vägs ände så är det dags att ta den till en bilkyrkogård. Det är ingen bra idé att bara låta den bli stående, även om man skulle ha plats till det. Och att köra ut och dumpa den i närmaste skog är en ännu sämre idé, som dessutom är olaglig.

Risken är alltid att gamla oanvända bilar, i takt med att de rostar sönder alltmer, börjar läcka skadliga kemikalier. Det leder till att marken där de står blir förorenad. Dessutom är det ett stort slöseri med resurser att inte återanvända de delar som går. För i de flesta gamla bilar finns det faktiskt delar som är efterfrågade på marknaden.

Bilskrot med organdonation

Så, du där, du som bor i Västra Götaland och har en gammal bil som inte duger att köra längre, se till att vända dig till bästa bilskroten i Trollhättan. De kommer att ge din bil ett värdigt slut på livet. Likt som för en organdonator kommer dess bästa, fungerande delar att tas om hand av kärleksfulla händer och förmedlas till behövande.

Dessutom kommer allt arbete med att montera ned bilen och ta hand om dess olika, fungerande eller icke fungerande, delar att göras med stor omsorg om miljön. Alla kemikalier och andra farliga komponenter lämnas dit de ska för att destrueras.

16 Mar 2023