Windows 11 - dags att uppgradera!

Att Microsoft släpper ett nytt operativsystem tillhör inte vanligheterna och då denna Tech-gigant väl gör detta så gäller det att vara påkopplad och beredd att hoppa på tåget. Varför? Av den enkla anledningen att Microsoft sällan - och till skillnad mot andra företag - inte släpper igenom någonting som användare inte har nytta av. Windows 11 - det senaste operativsystemet från Microsoft - är inget undantag från detta: tvärtom.

Windows 11 lanserades för drygt ett år sedan och innan dess så var Windows 10 - lanserat sex år tidigare - det modernaste operativsystem i familjen Windows. Sex år är en lång tid, men för Microsoft så handlar det faktiskt om en ganska kort sådan. Många blev förvånade över att Windows 11 såg dagens ljus så pass tätt inpå Windows 10 och många blev också ganska besvikna.

Besvikelsen kom av att den nya versionen inte alls skilde sig nämnvärt från den förra och att man således också tyckte att Microsoft sällat sig till skaran av företag som vill tjäna pengar på sina användare. Krutröken kring detta har emellertid lagt sig och de flesta - även de största skeptikerna - har tvingats krypa till korset och erkänna att Windows 11 är ett operativsystem som faktiskt gör stor skillnad och som för med sig enorma fördelar.

Köpa Windows 11 - gör det online

Säkerheten är en nyckel med Windows 11. Det är ett operativsystem som verkligen gör skillnad och som erbjuder en överlägsen säkerhet vad gäller externa attacker. Detsamma gäller för användarfunktioner, med snygg grafik och enkla kommandon kan du skapa ett sömlöst användande mellan exempelvis jobb, studier, fritid och spel.

Har du idag Windows 10 så kanske det inte är någon gigantisk panik i att byta operativsystem, men om du har ett äldre sådant så är det verkligen dags att uppgradera och byta. Idag kan du köpa Windows 11 online och det rekommenderas också. Av den enkla anledningen att priset är bättre - och att du samtidigt också får hjälp både med installationen samt med att implementera operativsystemet i din vardag.

15 Nov 2022